Momfitt Regeneráló csomag

30 napos előfizetés
Online megtekintés
9 videó
0 quizzes
10 előfizető

Ne légy türelmetlen, fő a fokozatosság, hiszen a tested meghálálja, de meg is bosszulja a szülés utáni első edzéseket!

Éppen ezért, építsd fel a tested és erősítsd az izmaidat a kiadósabb edzések előtt!

Ehhez kapsz szakszerű segítséget a Regeneráló Programban, hiszen a folyamatosan bővülő videótárban fellelhető anyagok által olyan értékes tudásra teszel szert, amely alapján akár te magad vizsgálhatod meg, hogy van-e szétnyílt hasizmod, vagy gátizom renyheséged.

Továbbá, veled együtt végzem el a szülés utáni első mozdulataidat, melyekkel felébresztjük a hasfaladat, tartó izmaidat és gátizmaidat.

Fantasztikus és hatásos gyakorlatokkal érjük el, hogy visszarendeződjön a súlypontod a megfelelő pozícióba és újraépítjük a testtartásodat, hogy elkerüljük a gerincfájdalmakat, így magabiztosságot sugározz a külvilág felé!

Ezen felül pedig részese leszel egy olyan támogató közösségnek, amelyben elsőként értesülsz a Momfitt  sporteseményekről és táborokról, valamint V.I.P. tagként veheted igénybe a program fő támogatói által nyújtott kedvezményeket is!

Kinek ajánlom a Regeneráló Programot?

Azoknak az anyukáknak, akik szülés után közvetlenül (akár már 1-2 hét elteltével) szeretnék visszaaktiválni a hasizmaikat és segíteni azok természetes regenerációs folyamatát.

Azoknak az anyukáknak, akik szakszerű segítséggel, fokozatos terheléssel és kellő tudatossággal térnének vissza a rendszeres sportoláshoz.

Azoknak az anyukáknak, a szoptatás mellett is szeretnének mozogni, de nem mernek intenzívebb edzést végezni.

Minden nőnek, aki kímélőbb, kevésbé megterhelő mozgásformát keres fittségének megőrzéséhez.

User Avatar

Sportedző, aerobik és terhestorna oktató, hivatalos LoveYourBelly oktató