User Avatar

Kismamatorna csomag

30 napos előfizetés
Online megtekintés
14 videó
0 quizzes
84 előfizető

Tedd emlékezetessé és éld meg a várandósságodat fitten, hogy valóban szép emlékeid legyenek erről a különleges és múlandó időszakról!

Ebben segít neked a Momfitt Várandós Program, hiszen olyan tornákat tartalmaz, melyek szakértő által összeállított gyakorlatsorokkal erősítik azokat az izmokat, melyekre a kismamának leginkább szüksége van a terhesség alatt, a szülésnél és a regeneráció során.

Emellett a mozdulatok segítenek megelőzni, vagy enyhíteni a terhesség kellemetlenségekkel járó változásait is, mint például a végtagok vizesedését, gerincfájdalmat, fáradékonyságot, túlzott súlygyarapodást és az azokkal járó szövődményeket.

Erre több száz elégedett Momfitt anyuka (és Momfitt baba <3), valamint az évek során elnyert szakmai elismerések adnak garanciát!

Légy részese te is ennek az élménynek!

 

Fontos tudnivalók!

A csomag videótára rendszeresen bővül új tartalmakkal, melyekhez az előfizetés időszaka alatt korlátlanul férhetsz hozzá, tehát tetszőlegesen válogathatod össze a heti tornáidat!

Minden videó borítóján láthatod, hogy az adott edzés milyen időtartamú és intenzitású, valamint szükséges-e hozzá eszköz és a várandósság mely időszakában ajánlott végezni.

Ezen felül pedig részese leszel egy olyan támogató közösségnek, amelyben elsőként értesülsz a Momfitt  sporteseményekről és táborokról, valamint V.I.P. tagként veheted igénybe a program fő támogatói által nyújtott kedvezményeket is!

Ami pedig a legfontosabb, hogy figyeld a saját tested és azt, hogy mi esik jól az egyes mozdulatok közül, hiszen a torna akkor hatásos, ha örömteli pillanatokat okoz számodra!

Ha bármilyen egészségügyi kockázat, vagy változás kapcsán felmerül a „veszélyeztetett állapot” kérdése, akkor a testmozgásról kérd ki szülész, nőgyógyász tanácsát!

User Avatar

Sportedző, aerobik és terhestorna oktató, hivatalos LoveYourBelly oktató