Milyen gyakorlatokat végezhetsz biztonságosan, hogy fitt és csinos kismama legyél?

[INGYENES EDZÉSVIDEÓ KISMAMÁKNAK]

Szeretnél mozogni a várandósság alatt is, de nem tudod, hogyan csináld? 

Akár mozogtál korábban, akár most szeretnél fizikailag is készülni a szülésre, olyan gyakorlatokat mutatok neked, amiket problémamentes terhesség esetén biztonsággal végezhetsz! 

Miért érdemes letöltened az ingyenes, 25 perces edzésvideót?

Ha hetente legalább 150 percnyi, mérsékelt intenzitású testmozgást végzel, akkor nemcsak a vajúdás lehet rövidebb, hanem csökkenhet a szülés közbeni kimerülés esélye!

Kivel fogsz tornázni?

Csarnainé Hegedűs Nóra vagyok, terhestorna oktató, sportedző, aerobik oktató és édesanya. Én magam is átéltem már a várandósság csodáját, és persze az ezzel járó változásokat is megtapasztaltam. 

Ugyanakkor azt is éreztem, hogy az odafigyeléssel végzett mozgás mennyire jó hatással volt a közérzetemre és arra, hogy fizikailag hogyan bírtam a 9 hónapot. 

Azt vallom, hogy egy egészséges kismama számára a mozgás nem tiltott, hanem annál inkább ajánlott, hiszen a jó keringése és karbantartott izomzata segíti a Magzat fejlődését és az Édesanya jó fizikai állapotának megőrzését.

Hiszem azt, hogy egyre növekvő pocakkal is érezhetjük magunkat fittnek és kívánatosnak. Ebben nyújtok egyre több nőnek segítséget, hiszen én is egy vagyok a “modern anyukák” közül. 

Fittnek lenni nem annyi, hogy tökéletes alakod van és minden évben lefutod a félmaratont! Ez a szó sokkal több ennél: Azt jelenti, hogy tudod mit akarsz és kitartasz az elképzeléseid mellett, mindig készen állsz a változásra, magabiztos vagy és hiszel ÖNMAGADBAN! …Én hiszek Benned és abban a NŐBEN, aki Te vagy! 🥰

Gyere és tornázz velem!