Hogyan tedd formásabbá és erősebbé a combjaidat akkor is, ha elfoglalt anyuka vagy?

[INGYENES EDZÉSVIDEÓ ELFOGLALT ANYUKÁKNAK]

Szeretnél mozogni a gyerkőc mellett, de nem tudod, hogyan vágj bele? Szeretnél újra elégedett lenni azzal, amit a tükörben látsz, de nem jutsz el edzőterembe, sőt, annak is örülsz, ha pár perced van magadra? 

Összeállítottam egy olyan saját testsúlyos edzést, ami a combjaidra fókuszál, és ha hetente 2-3 alkalommal elvégzed, látványos hatást érhetsz el! Töltsd el! 

Miért érdemes letöltened az ingyenes comb HIIT edzést? 

Kivel fogsz tornázni?

Csarnainé Hegedűs Nóra vagyok, terhestorna oktató, sportedző, aerobik oktató és édesanya. Én magam is átéltem már a várandósság és a szülés csodáját, és persze az ezzel járó változásokat is megtapasztaltam. 

Ugyanakkor azt is éreztem, hogy az odafigyeléssel végzett mozgás mennyire jó hatással volt a közérzetemre a szülés után. 

Hiszem azt, hogy anyukaként is érezhetjük magunkat fittnek és kívánatosnak. Ebben nyújtok egyre több nőnek segítséget, hiszen én is egy vagyok a “modern anyukák” közül. 

Fittnek lenni nem annyi, hogy tökéletes alakod van és minden évben lefutod a félmaratont! Ez a szó sokkal több ennél: Azt jelenti, hogy tudod mit akarsz és kitartasz az elképzeléseid mellett, mindig készen állsz a változásra, magabiztos vagy és hiszel ÖNMAGADBAN! …Én hiszek Benned és abban a NŐBEN, aki Te vagy! 🥰

Gyere és tornázz velem!